BABY (ESTUDI)

BABY (ESTUDI)

Creixen… i molt ràpid! quan no t’ho esperis els veuràs corre pels passadissos de casa. El primer somriure, la primera mirada, aquell gest que ens cau la bava,
el primer any … és inigualable! Deixa’ns que tinguis aquest record, en forma de fotografia

En aquest primer any els petits estan per a menjar-los-hi, les fotografies es realitzen nuets, cuidem el detall, tant en la presa de plans com jugant amb l’atrezzo per a cobrir les zones intimes.

Les sessions Baby es poden contractar a partir dels 3 mesos fins als 12.I les podeu contractar per separat o realitzar el pla de seguiment trimestral.

En les Sessions Baby es realitzen fotografies del bebè, depenent dels mesos es realitzaran fotografies en un únic set o en dos (dependrà si el bebè s’aguanta assegut o no. També teniu l’opció de realitzar fotos amb els familiars.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat.
Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió.

Les sessions Baby es realitzen tan al matí com a les tardes de dilluns a dissabte (al calendari de reserves trobareu la disponibilitat per a cada dia), teniu en compte quan el vostre fill esta més receptiu, i escolliu el dia i l’hora. La durada d’aquestes sessions és aproximadament d’una hora.