NADAL 2019

Ja ho tenim tot a punt!!! El Nadal ha arribat a casa nostra, i aquest any en forma de “Boutique de Xocalata i llaminadures”

I encara que sembli que queda molt per aquestes dates, nosaltres comencem amb les sessions al mes d’Octubre i fins a la primera setmana de desembre per poder tenir tots els records a temps pel Nadal.

Aquest any, com els darrers, hem treballat amb el disseny i creació pròpia del nostre escenari, sempre en la nostra línia d’estil i buscant el realisme en tots els elements. 

No volem que hi faltis!!

T’animes?? reserva ja!

– Les sessions es realitzaran al nostre estudi i el temps aproximat és de 30 minuts.
– Sessions vàlides per a nens d’ençà s’aguantin asseguts.
– Màxim de 3 nens per sessió o unitat familiar, en cas d’agrupar famílies consultar condicions especials,
-Un únic look, no es fan canvis de vestuari (el vestuari no el proporcionem però un cop feta la reserva us passem una guia d’estilisme per fer-vos més fàcil l’elecció)
– Adults, els pares podreu sortir en una foto amb els vostres petits.
– Els dissenys i maquetacions van a càrrec nostre, no s’admeten propostes ni canvis. Nosaltres ens encarregarem d’ensenyar-vos diverses propostes perquè pugueu escollir la que més us agradi.
– Els terminis de lliurament de les sessions i material és de 15 dies aprox.
– L’agenda de Nadal 2019 romandrà oberta durant els mesos d’octubre, novembre i primera setmana de desembre, teniu els dies destinats aquestes sessions al calendari de reserves.