KID & FAMILY  (EXTERIOR)

Perquè sempre és un bon moment per poder guardar aquells moments en família, el més especial de la nostra vida, són les persones que estimem, i estem fets d’aquells moments que ens apassionen, ens fan riure, d’aquelles etapes que volem recordar sempre. Fes-ho d’una manera natural, amb fotografia en exteriors, amb la màgia de la llum de la posta de Sol.

Quan es poden fer aquestes fotos?
Infantils: a partir dels 6 mesos, on els protagonistes són únicament els petits de la casa. Màxim de 4 nens per sessió.
Familiars: sessions amb molt d’amor per tenir un record de tots els membres de la família. Es considera unitat familiar, pares més fills, fins a un màxim de 6 persones.
En cas de ser més membres consultar condicions especials.

Les sessions es realitzen exterior, el lloc dependrà de l’època de l’any i l’escullo jo, però sempre s’accepten propostes per la vostra banda, si el lloc compleix les condicions de llum, espai, etc. es podran realitzar on proposeu. Les localitzacions són a Igualada i rodalia, en cas de desplaçament a més de 30 km, consultar condicions.

Com lliures les fotos?
En tots els packs es lliuren els arxius digitals, totes les fotos estan editades, sense marca d’aigua i en HD (arxius sense comprimir). El nombre d’arxius a lliurar anirà relacionat al pack escollit.

I si surten més fotos?
El total de fotografies realitzades a la sessió s’ensenyaran al client mitjançant galeria privada, el client decidirà els arxius que vol per al lliurament definitiu, segons pack escollit. Si en la sessió han sortit més fotografies i voleu adquirir-les, no hi ha problema, tindreu les tarifes a la vostra disposició per adquirir la resta de fotografies.

Que em poso?
Com que som molt presumits, solem preocupar-nos que ens posarem, no us preocupeu, abans que arribi l’hora jo us passaré uns consells perquè la sessió vagi perfecte.

Aquest tipus de sessions es realitzen sempre a la tarda, l’hora d’inici dependrà de l’època de l’any, sempre dos hores abans de la caiguda del Sol.