KID (ESTUDI)

Aquestes sessions es realitzen a partir de 1 any i fins als 10.
Tractades desde la naturalitat i minimalisme, els protagonistes sempre son ells mateixos, sense floritures ni somriures forçats.
Màxim per sessió 4 nens.

Quan has de reservar?
Per no quedar-te sense forat a l’agenda, et comanem que facis la reserva un mes i mig abans de la data que vulguis fer la sessió.

Podem sortir el papis i/o germans?
És clar que sí!, farem alguna foto de família i/o de germans, perquè el record encara sigui més especial.

Com lliures les fotos?
En tots els packs es lliuren els arxius digitals, totes les fotos estan editades, sense marca d’aigua i en HD (arxius sense comprimir). El nombre d’arxius a lliurar anirà relacionat al pack escollit.

I si surten més fotos?
El total de fotografies realitzades a la sessió s’ensenyaran al client mitjançant galeria privada, el client decidirà els arxius que vol per al lliurament definitiu, segons pack escollit. Si en la sessió han sortit més fotografies i voleu adquirir-les, no hi ha problema, tindréu les tarifes a la vostra disposició per adquirir la resta de fotografies.

Quant duren les sessions?
la durada aprox es de 30 minuts, fins una hora, dependrà del no de participants i de cada nen, hi ha nens més tímids, inquiets, etc. Sempre ens adapatem a cada caràcter i el que volem es una experiencia agradable, no forçar cap moment, perquè pot desencadenar en una actitud negativa del nen i que no vulgui col·laborar. El més important es deixar que el nen sigui ell mateix.

Que em poso?
Com que som molt presumits, solem preocupar-nos que ens posarem, no us preocupeu, abans que arribi l’hora jo us passaré uns consells perquè la sessió vagi perfecta.

Les sessions Kid es realitzen tant al matí com a les tardes de dilluns a dissabte (veure disponibilitat al calendari de reserves), teniu en compte quan el vostre fill esta més receptiu, i escolliu el dia i l’hora. La durada d’aquestes sessions és aproximadament d’una hora.