NEWBORN

9 mesos d’espera… per veure la cara, per sentir la seva olor, i creu-me que aquestes sensacions no les voldràs oblidar mai. Així que no dubtis en guarda per tota la vida, allò que mai es tornarà a repetir, els primers dies de vida del teu fill.

Quan es fan aquestes sessions?
Per poder capturar els moments més tendres dels primers dies de vida del vostre nadó, la sessió s’ha de realitzar entre els primers 6 i 13 dies,
amb això garantim que la sessió vagi sobre rodes. Passats aquests dies els nadons estan més desperts, és més complicat acomodar-los en algunes posicions a causa que van abandonant la posició fetal, poden aparèixer còlics, i altres factors que dificulten la sessió.
 Entenem que són dies on la mare està més sensible després del part, i heu d’adaptar-vos a la nova situació,
però és un requisit indispensable perquè pugui realitzar-se la sessió.
 Passats aquests dies, no es garanteix els mateixos resultats.
 En el cas de prematurs es tracta de manera especial, que ja us explicaria si es donés el cas.

Quant duren aquestes sessions?
Les sessions es realitzen als matins de dilluns a divendres, i solen durar tot el matí (entre 3 i 4 hores). 
No us preocupeu pel temps aquest dia, gaudir de l’experiència, en l’estudi trobareu un ambient relaxat perquè tot vagi sobre rodes. Preparem l’ambient amb molta dedicació perquè el vostre nadó estigui còmode, i com no, vosaltres també.

He de portar roba, complements, etc.?
En l’estudi disposem de tot el necessari per a realitzar la sessió, atrezzo, robeta, canviador…
En el cas de contractar la sessió, us informarem d’una sèrie de coses, que haureu de portar, com ara bolquers, xumet, etc.

Podem sortir nosaltres?
I tant! Les últimes fotos de la sessió estan reservades perquè els papes tingueu un bonic record amb el vostre nadó. I com no… els germans també seran protagonistes (en el cas que hi hagin).

Quan reservar?
Important reservar el últim trimestre de l’embaràs. I ens heu d’avisar el mateix dia del naixement per poder guardar-vos forat a l’agenda.

Les sessions Newborn, s’han de reservar durant el tercer trimestre de l’embaràs. És realitzen de dilluns a divendres i l’hora d’inici de la sessió és a les 9.00 (durada de les sessions entre 3 i 4 hores). Selecciona el dia que vols fer la teva sessió, IMPORTANT! Recorda que ha de ser entre el dia 6 i 13 de vida del teu nadó.