NEWBORN

9 mesos d’espera … per veure-li la cara, per sentir la seva olor, i creu-me que aquestes sensacions no les voldràs oblidar mai. No dubtis en guardar per tota la vida els primers dies de vida del teu fill!

La sessió es realitzarà entre els primers 6 i 13 dies, amb això garantim que la sessió vagi sobre rodes. Passats aquests dies els bebès estan més desperts, és més complicat acomodar-los en algunes posicions pel fet que van abandonant la posició fetal, poden aparèixer còlics, i altres factors que dificulten la sessió. Entenem que són dies on la mare està més sensible després del part, i ha d’adaptar-se a la nova situació, però és un requisit indispensable perquè pugui realitzar-se la sessió. En el cas de prematurs es tracta de manera especial, que ja us explicaria si es donés el cas.

Les sessions es realitzen als matins de dilluns a divendres, i solen durar tot el matí (entre 3 i 4 hores). No us preocupeu pel temps aquest dia, gaudiu de l’experiència, en l’estudi trobareu un ambient relaxat, preparem l’ambient amb molta dedicació perquè el vostre nadó estigui còmode, i com no, vosaltres també.

A l’estudi disposem de tot el necessari per a realitzar la sessió, atrezzo, robeta, canviador, etc. No us heu de preocupar de portar res.

Depenent del pack contractat podreu triar entre realitzar fotos únicament del nadó o bé tenir un bonic record amb la resta de la família.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat.
Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió.

Les sessions Newborn, s’han de reservar durant el tercer trimestre de l’embaràs. És realitzen de dilluns a divendres i l’hora d’inici de la sessió és a les 9.00 (durada de les sessions entre 3 i 4 hores). Selecciona el dia que vols fer la teva sessió, IMPORTANT! Recorda que ha de ser entre el dia 6 i 13 de vida del teu nadó.