MATERNITY

El vostre moment, un moment únic. L’espera del naixement d’un nou membre a la família, és un moment meravellós. Guarda’l per tota la vida amb una sessió “Maternity” i recorda aquesta etapa per sempre.

Quan puc fer-me les fotos?
Les sessions premamà se solen realitzar entre la setmana 27 – 34 de gestació. Es recomanen aquestes setmanes, ja que la panxa ja està formada, però encara la mare se sent còmoda i àgil. De totes maneres, el més important és que tu mateixa et trobis a gust.

On puc fer-me les fotos?
Les sessions es realitzen en estudio (matins) o exterior sempre seran a les tardes ja que aprofitem la caiguda el Sol, per tenir les millors instantànies.

Poden acompanyar-me a la sessió?
A la sessió poden acompanyar a la futura mare: la parella, els fills, fins i tot animals de companyia… no hi ha cap inconvenient.

Que em poso…?
El que més sol preocupar a les mamis és el vestuari, per la meva part us assessoro quines coses sentin millor, i quins cal evitar, també us dono opció de VESTUARI de premamà, que us ensenyaria en el moment de la reserva.
Les sessions inclouen dos canvis d’etilisme, més el VESTUARI premamà.

Les sessions Premamà es realitzen al matí si son al estudi i a la tarda si son en exterior. En el cas de ser en exterior l’hora d’inici dependrà de l’època de l’any, sempre dos hores abans de la caiguda del Sol. IMPORTANT! Recorda que ha de ser entre la setmana 27 i 35 de gestació.