SMASH THE CAKE

El primer aniversari del vostre fill, un pastís … i moltes ganes de passar-lo bé i riure! Aquestes són les sessions “Smash The Cake” per a celebrar el primer aniversari del vostre fill/a, i guardar-lo en forma de record.

Aquest tipus de sessions es realitzen per a celebrar el primer aniversari del petit, i poden contenir 3 parts.

1 – Fem unes fotos ben boniques amb un loook casual.
2- Posem el pastís davant del petit, el veurem gaudir i experimentar, ens regalaran moments molt divertits.
3- Bath Time, un bany de bombolles per acabar!!

INCLOUEN: atrezzo, pastís personalitzat* i vestuari per al moment smash. En cas de voler vestuari diferent dels que tinguem en aquest moment, consultar condicions especials. Totes les sessions es realitzen en el nostre estudi, també es poden realitzar en exterior, consultar condicions.

* Treballem amb professionals del sector i ens adaptem en cas d’al·lergògens.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat.
Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió.

Les sessions Smash Cake es realitzen tant al matí com a les tardes de (consultar disponibilitat al calendari de reserves), teniu en compte quan el vostre fill esta més receptiu, i escolliu el dia i l’hora. La durada d’aquestes sessions és aproximadament d’una hora.